Sider

fredag 23. april 2010

Sommerkjole med hekletopp

Jeg lengter etter sommer, og har utfra en ide om at en slik sommerkjole ville være bra, laget en. Jeg kan ikke hekle egentlig. Jeg lærte det bare like før påske, men klarte altså med utganspunkt i et mønster fra boka Hekling i sommersol av Olaug Kleppe å hekle en bikinikjoleoverdel. Den er ganske så moderert, en enklere utgave. Tenkte å sy inn tøy for hånd i overdelen, men kanskje jeg ikke trenger det? Kommer jo sikkert til å bruke den med bikini under...... Må kanskje anskaffe en i en annen farge.
På bildet under er kjolen sett bakfra, lagt på gulvet. Altså vrangen av bikinien, men syns knappen ble så søt. Skulle jeg gjordt dette en gang til, ville jeg nok heklet et større stykke under bikinien. Stoffet er et nydelig gammelt, slitt og mykt sengetrekk.

12 kommentarer:

 1. veldig, veldig fin!! denne hadde jeg garantert trives i:) ser så god og behagelig ut:)

  SvarSlett
 2. Takk Janne! Tror også denne blir behagelig.Myk og luftig og trenger ikke holde inn magen her ;)

  SvarSlett
 3. Å så fin den her va! Skal si du e flink! Va masse fint her inne på bloggen din:)

  SvarSlett
 4. Hei Tøvsjur! Takk for det! E stadig innom bloggen din også! Masse inspirasjon!;)

  SvarSlett
 5. Nice! Likte den kjempegodt. Flink du er som har lært deg å hekle. Eg har ikkje komt over sperra endå. Har skuldrane oppetter øyrene når eg prøvar meg med heklenåla...
  God søndag!

  SvarSlett
 6. Hei Kreakris! Takk, men hekling er jo SÅ avslappende. Bare kos. Har lyst å prøve meg på strikking også, kanskje et sånt bølgeteppe hadde vært no.God søndag til deg også!

  SvarSlett
 7. Vilken superläcker klänning och smart modell dessutom!! Det skira blommiga tyget är jättefint i kombination med de gröna virkade partierna. Ljuvlig och cool på samma gång:)

  SvarSlett
 8. Hei Helena! Takk takk! Måtte jo bare stille opp som smart modell! Den ser jo bedre ut på en i slapp form av ... He, he! Syns også kombinasjonen var kul ;) Var inne på bloggen din og fikk lyst til å lage omslagskjole!

  SvarSlett
 9. Hei Henny! Mye fint hos deg også! ;) Likte bestemorteppet til benken ;)

  SvarSlett
 10. For en nydelig kjole du har laget. Den blir fin å ha når sommeren slår inn for fult:)

  Hvis du lærte å hekle før påske, må jeg si du har blitt flink!!

  SvarSlett
 11. Takk Marianne! Gleder meg til den skal brukes ja. Kjente varme i sola i dag :) Morro å komme på noe selv med hekling, selv om den er halveis fra oppskrift.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails