Sider

fredag 21. januar 2011

Jeg gjorde det!


BilleBoo er blitt nettbutikk på EPLA.NO! Det nytter ikke å vente til jeg har funnet ut hvilke klær jeg virkelig vil sy for salg,eller har produsert opp en skikkelig kul og enorm mengde klær. Nå er det gjordt! Alle klærne er unike(et eksemplar), håndlaget (etter timer bak symaskinen) og mange av gjenbruksmaterialer (gjenbruk og redesign er gøy)! Velkommen til å ta en titt i butikken min!HER! NB: Det kommer mer etterhvert, kanskje i morgen eller en annen dag jeg får lyst å lage noe gøy! Og god helg til alle dere der ute som gir meg inspirasjon og hyggelig tilbakemeldig, tips og råd - tusen takk!

4 kommentarer:

 1. Såå kjekt da! "velkommen" i klubben:) er helt enig med deg, er ikke noe å sitte å vente på, er bare å hive seg i det! så kommer det mer varer etterhvert:) jeg er helt hektet på Epla.. og det er kjempegøy å selge.. får tilbakemeldinger fra kundene at de er forøyde, og det er helt topp!
  så lykke til på Epla.. du blir gjerne hektet du også;)
  klem

  SvarSlett
 2. Takk, takk! Endelig er jeg med ;) Tror det er mulig å bli hektet ja. He, He! Gleder meg til veien videre! Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med butikk, og velkommen i gjengen! :-) Eplabutikk er kjempe gøy! Og med dine herlige retro-plagg er jeg sikker på at du vil finne deg godt til rette!

  Jeg har heller ikke utrolig mange plagg liggende på butikken min, men det går litt opp og ned. Poenget er jo også få solgt litt, så om det en periode (slik som nå) at det er litt lite der, så tenker jeg at grunnen til det er bra, så da er det vel helt greit. :-) Snart begynner vi jo med vår- og sommerklærne, så da det seg nok opp igjen!

  Lykke til!
  Vh, Ingvild

  SvarSlett
 4. Åhh så fint!!! Tycker att du har många plagg i butiken redan...alla superfina såklart:) Epla verkar vara ett härligt ställe!!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails