Sider

torsdag 4. februar 2010

Sy ditt eget barneplagg


Det finnes jo endel bøker med enkle grunnmønster, og mønster fra Stoff og Stil, Burda osv. Mange av disse kan bli litt gammeldagse i stilen. Men da jeg var innom Panduro så jeg en ny serie mønster fra Minikrea! De var superlekre! Moteplagg i duse, lekre stoffer og god syveiledning. Tok med meg en brosjyre for å se om jeg klare å få til noe sånnt med de mønstrene jeg har. Men har du ikke prøvd deg på barneklær før og har lyst å prøve, så er jo en slik pakke perfekt. Fiks ferdig , alt i et. Det står liste over alt du trenger så er det bare å sette i gang!

Dagens insprasjon!


Var en snartur innom Panduro i Sandvika for å se om de hadde noe fint stoff til rynketunikaer og posebukser. Og det hadde de! Gleder meg til å gå i gang med å prøve å sy med strikk med disse deilige stoffene og pyntebåndene.Da jeg så denne nåleputa kunne jag bare ikke la være...... Den blir nok en fargeglad venn ved symaskina ;)

tirsdag 2. februar 2010

Linskjørt

Da har jeg sydd første plagg i voksenstørrelse, etter modell av et dongeriskjørt jeg liker godt. Det ble et overraskende bra resultat synes jeg og den sitter perfekt! Skjult glidelås bak og linning. Litt småproblemer med linninger så måtte sy to folder foran, men det gjorde ikke så mye.

Tøy fra Panduro
Mønster Tegnet selv etter dongeriskjørt i str 38

mandag 1. februar 2010

Ny bukse av pappas gamle

Syns dette med å bruke en slitt dongeri til nye barnebukser høres så bra ut. De er fri for kjemikalier etter mange vask og gode og myke. Så dette måtte jeg prøve! Lillebror ser ganske så fornøyd ut også!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails