Sider

lørdag 11. september 2010

Sydag, aper og til salgs!

Etter sist har jeg solgt flere "siklesmekker" og det er så gøy! Så nå tenkte jeg å ta det store steget å begynne å legge ut til til salgs ;) Jippi! Jeg har også bestemt at fredager, når jeg ikke jobber eller studerer, blir sydag. Burde kanskje blitt vaskedag men dengang ei. Det får bli mandager.

Første plagg ut er denne KOSEBUKSEN i str 74 +, sydd av gamle dynetrekk med myk ribb i nedrekant og regulerbart strikk i livet.

Slik så den ut underveis....
Etter buksa var ferdig måtte jeg ut i postkassa for å sjekke, og jommen var ikke det fantastiske apestoffet jeg bestilte for litt siden kommet!
Er det ikke herlig? Bare helt i BilleBoo stil. De som blogger skjønner sikkert hvor det kommer fra....
Jo, LINAS BLOPPIS! ;) Så nå har jeg klippet to skjorter i str 92 og så ble det denne søte SELEBUKSEN i str 74 +.

TIL SALGS: Selebukse med aperSelebukse med aper i bomull og velur, str 74 +, ribb i bena og regulerbare knapper. 300 kr + porto.

TIL SALGS: Kosebukse

KOSEBUKSE, tosidig i gjenbruksstoffer i bomull, str 74 -86, myk ribb i bena og regulerbar strikk i midjen. 200 kr + porto.

mandag 6. september 2010

Siklesmekker/skjerf

I dag ble det en liten bunke siklesmekker/skjerf! Når barna har sluttet å sikle kan det vel ikke hete siklesmekker lengre? Lillebror på 1 1/2 bruker slike nå fordi det er litt kaldt i lufta og han er småforkjølt. Alle er foret med fleece, så det blir deilig mykt og varmt mot huden. Ytterstoffene er noe nytt (biler fra Stoff og Stil) og noe gammelt (gensere og bukser som er for små).
Selges for 50 kr stykket! 5 stk for 200,- Finnes flere farger/mønstre enn på bildet. Send meg en mail så får du oppdatert info ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails