Sider

lørdag 9. oktober 2010

Smekker/skjerf

Hadde sydd opp mange smekker/skjerf trodde jeg, men så var jeg på vennelunch og vips hadde jeg solgt 11 stk. Da er det bare 6 stk igjen for øyblikket. Den lille, rødorange blomstrete og epler er str 0-9mnd, og den blå, brune og mangefargede figurer er 9mnd-3år. (Tesan: legger ut fler etterhvert! Gaven til A tenkte jeg skulle være den med brune biler! Vist i bunken her)

mandag 4. oktober 2010

Dukkesengetrekk, sukkertøykjole og retrobukse

Fikk lov å bruke mine fire dugnadstimer i barnehagen på søm ;) Så da ble det dukketrekk, dyner, puter og madrass i gjenbruksmaterialer. Miljøvennelig og bra. Kjempefornøyd med sømdugnadstimene som gikk unna i en fei. Nytt trekk til pute og dyne i (dukke)heimen ble det også ;) (De er ikke gjenbruk men fra Stoff og Stil og et kult kjøkkenhåndkle fra Ahlens.)

Holder på med verdens søteste sukertøykjole. Str 2 år , og til salgs.Kommer snart bilder!
Og en skikkelig retrobukse i gjenbruksstoffer i str 1 år (str 1 år skal passe fra 1-2 år, flere trykkknapper til å regulere med), 299,-

Jeg samler opp klær til salgs nå for å starte Epla butikk. Jeg har forhørt med med de om regler for egne eller andres mønster og er velkommen til å starte butikk. Det går litt sakte av den enkle grunn at jeg ikke har flust med tid til å sy. Men det kommer, det kommer!

Ha en fin uke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails