Sider

lørdag 10. april 2010

Marimekko forklekjole
Herlige farger på dette klassiske Marimekkostoffet! Det ble en forklekjole i str 1-1/2 år! Lillebror passet den fint(1år). Var spent på om det ville gå siden jeg ikke hadde knapper på skuldrene slik mønsteret sa, men det gikk helt fint! Supergrei og anvendelig kjole, så det må nok bli en til storesøster senere bare jeg får tilpasset mønsteret til str 3 år.
Grytekluten fra "Hva kan man gjøre med rester?" sytreff er ferdig! Jeg bestemte meg for å frihåndsquilte slik som gjøres på maskiner til 200.000 på sengetepper. Så hvorfor ikke prøve på en grytelapp. Jeg kommer uansett ikke til å lage en til helt lik, har ikke rester nok, så denne blir unik ;) Det ble en spiralform. Så har jeg sydt på det selvlagede kantebåndet med usynlig søm! Er så stolt. Akkurat sånn som proffene gjør det. Men det kommer nok ikke til å gjenta seg ofte. Tar altfor lang tid for meg, med mindre jeg skal bruke det som middel til kontemplasjon.

fredag 9. april 2010

Lilla og sykveld endelig!
"Hvilken farge er din favoritt mamma?" Hmmm... jeg liker jo brunt veldig godt , ja også rød da. "Hva med lilla mamma? Du kan ha lilla, også har jeg gul! "

Det virker nesten som min datter på 2 1/2 kjenner meg bedre enn meg selv ;)

Var på sykveld i går. "Hva kan man gjøre med rester?" ;-) Morro! Det ble litt mye skravling og lite sying men gøy å se hva andre driver med på og å utveksle ideer. Jeg returnerte med en uferdig grytelapp. Første gang jeg prøver meg på slik lappeteknikk.

Ellers har jeg fått hekla litt... og gleder meg veldig til å gå i gang med noe barnetøy fra Gunters bok og noen gamle Stil mønster som jeg fikk av min svigermor i påsken.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails