Sider

lørdag 28. august 2010

Jakke med jungelmønster!

Da var det lillebrors tur å få noe nytt. En jakke/anorakk med glidelås med jungelstoff utenpå og fleecestoff inni. Blir akkurat passe varmt til litt kjøligere høstdager framover. Mønsteret er modifisert fra Meedoms anorakkmønster. Har lagt til ribb i armene og nede, forkortet og smalnet den litt og lagt til glidelås. Har laget en fleecejakke tidligere til storesøster med samme utgangspunkt og synes dette mønsteret er bra! (i modifisert form)
Et problem bare. Hvis det er noen her som forstår problemstillingen så blir jeg kjempeglad for svar. Hvordan sy i foret så det blir pent? Tenker spesielt på nederkant mot ribben. Jeg sydde først på ribben, så glidelåsen i ytterstoffet +ribb, så innerstoffet i ribbkant/ytterstoff sømmen. Men kan det gjøres på en annen måte?

Forsatt GOD HELG alle sammen!


torsdag 26. august 2010

Morro med danseskjørt

Storesøster er storfornøyd med det nye danseskjørtet! Hun skal helst ha det på HELE tiden! Dvs i regnvær og sol, natt og dag! Kikket på et kjøpt skjørt og tenkte så vanskelig kan det vel ikke være å sy et slikt selv. Og det var det ikke heller. Nå fikk jeg bruk for den fantastiske overlocken igjen. Jeg kan bruke den til å rynke stoffet! Da går det superfort å rynke de 3 remsene som etterpå syes sammen. Har allerede laget 3 stk og et til dokka ;) To stoffer fra loppis og et retrotrykk fra Stoff og Stil ;) Veldig fornøyd med å klare å "lure inn" det brun/hvit blomstrete stoffet.


Flere skuldervesker måtte det også bli, denne er til en god vennine! Takk for lånet av symaskinen! Den er laget av hennes kjærestes slitte dongeri (He, he). Ganske tøff! Måtte veie opp med litt hvitt med rosa blomster stoff inni for å få den feminine siden fram også! Fullstendig redesign/gjenbruk. GØY!

GOD HELG til alle bloggere og lesere!
Har akkurat rundet 20 følgere og er veldig fornøyd med det!
Morro at dere vil følge med hos meg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails