Sider

fredag 21. januar 2011

Jeg gjorde det!


BilleBoo er blitt nettbutikk på EPLA.NO! Det nytter ikke å vente til jeg har funnet ut hvilke klær jeg virkelig vil sy for salg,eller har produsert opp en skikkelig kul og enorm mengde klær. Nå er det gjordt! Alle klærne er unike(et eksemplar), håndlaget (etter timer bak symaskinen) og mange av gjenbruksmaterialer (gjenbruk og redesign er gøy)! Velkommen til å ta en titt i butikken min!HER! NB: Det kommer mer etterhvert, kanskje i morgen eller en annen dag jeg får lyst å lage noe gøy! Og god helg til alle dere der ute som gir meg inspirasjon og hyggelig tilbakemeldig, tips og råd - tusen takk!

søndag 16. januar 2011

Kjole til trillinger!Kune vært gøy, men var til tvillinger! ;) til 2 års dag. Hurra! Jeg lagde 3 så bestiller kunne velge. Kom på underveis at japan stoffet ble veldig krøllete da jeg vasket det, altså nesten helt umulig å få strøket. Anbefalte derfor den lilla og rød og det ble det! Jeg lurer på hvilke stoffer man bør unngå til klær, annet en kunststoffer. Kanskje man bør unngå veldig tynne stoffer også? (Denne funderingen er i forhold til nye stoffer). Gjenbruks hekledukrundinger ble prikken over ien. Kjempegøy å komme i gang med sying etter juleferie ;)
Her er de klare til sending, før innpaking, med BilleBoo merkelapper! Fikk akkurat vite at mottakerne er fornøyde, dvs mammaen. Kule og passelig i størrelse! Godt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails