Sider

fredag 15. oktober 2010

Hjertekjole


Hjertekjole til mitt hjertebarn! Storesøster er begynt å bli mer å mer kresen når det gjelder både farger og form på klærne, men jeg vet hva hun liker. Så denne kjolen (Mønster fra Meedom , str 4 år, hun er akkurrat fylt 3 så litt stor) ble laget spesielt til henne. Rosa og lilla (favorittfarger) og hjerte (favorittform) falt i smak . Denne kjolen sydde jeg rett fra mønster, bare forkortet den 5 cm så den kan brukes som innekjole over ulltøy osv. Ganske fornøyd, kunne kanskje valgt bort lommene, eller hjertet (litt mye? ) og gjordt armhullene større så det ble litt selekjoleaktig form?

Nå har jeg satt en dato for Eplabutikk. Det blir 20.november! Jeg prøver å snakke med mange for å få ideer til hva de savner i butikken som de ville kjøpt hjemmesydd på Epla. Og har fått flere inspill. Joggebukser med i velur eller chenille med lapper/lommer med morsomme mønster, Shortser til gutter til å ha over ullklær i bhg, vester til gutt med kule mønstre også fleccejakkene med morsomme mønstre. Noen som har andre forslag?

torsdag 14. oktober 2010

Epletunika

Epletunika inspirert av min lekre matboks med røde epler og lilla lokk (House Doctor) kjøpt på Nr19 i Hammerfest. Herlige farger! Til å bli glad av. Storesøster har på seg en annen favortitt i barnehagen i dag, en ermeløs kjole i knallrosa velur med lilla hjerte ;) Bilder kommer!

Ha en strålende høstdag!

mandag 11. oktober 2010

Røff retrobukse, sukkertøykjole og apeskjorte ....

Noen nye plagg til den kommende butikken! ;) Og en rask runde hos dere der ute!

Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails