Sider

lørdag 29. januar 2011

Morro med Epla!Hjertekjole i lilla og grønn, noen bilbukser og en apebukse har funnet veien til EPLA butikken! Etter å ha hatt butikk i 5 dager har jeg solgt 2 produkter og er kjempefornøyd! God tilbakemelding fra kunder gjør jo at det er ekstra morro. Epla butikken er godt organisert og lett og lekker å holde på med.

onsdag 26. januar 2011

Fra dongerikjole i str 98 til skjørt i str 104!Favorittkjolen til storesøster er blitt for liten! "Neida den er ikke liten, bare litt trang mamma" ;) På tiden med litt forandring tenkte jeg. Dongeri slites jo så lite, så det er supert å redesigne.

Slik gjør du det : Klipp av skjørte delen i ønsket lengde (min er ca 33 inkl. ekstrastoff påsydd nederst).
Sy på ønsket stoff nederst. (en remse på 6 cm blir ca 4 cm ferdig sydd)
Sy et stykke stoff på i midjen med løpegang(som en sylinder) til strikk.
Tre i strikken 50 cm (+ 1 cm til å sy strikken fast i hverandre).
Sy strikken fast.
Sy løpegangen sammen!
Voila!


mandag 24. januar 2011

Simba?


Løvenes konge er en populær film for tiden , og da er det jo morro med Løvenes konge bukse! Jeg mente det skulle være Simba som liten, men storesøster sier: "Nei det kan ikke være Simba som liten mamma, det må jo være som voksen. For han har hår. Han slikker seg rundt munnen, mamma. Kanskje det er en annen løve?"
Hmm, skjønner storesøsters bekymring. Men syns han ser ganske snill ut Simba, eller ikke!

Buksen er laget av en gammel og myk dongeritunika, med detaljer i nytt stoff. Noen av de gamle detaljene kommer med, som sømmene på bena, og en kappåpning i den ene siden. Redesign!LinkWithin

Related Posts with Thumbnails