Sider

onsdag 19. mai 2010

Jordbærkjole

Nå er det sommertemperaturer hos oss! I dag var ungene ute og lekte i vann i bare ingentingen. Herlig! Derfor ble det dagen da jeg fikk lyst å sy
Jordbærkjolen.
Har lenge tenkt på hvordan den skulle være og det var aldeles ikke slik den ble. Jordbærstoffet er fra loppis, rødt kantebånd og Tildabånd (som jeg egentlig ble veldig skuffet over fordi fargen på båndene i pakken er blårød og passer ikke til noe.... denne var minst rødfarge på), lommen og overdelen er en gammel genser og foret er billig rødt ribbestoff fra Stoff og Stil (skikkelig slaskete og egner seg heller ikke godt til noe). Derfor ble det en morsom kjole som jeg ikke er redd skal bli ødelagt. Lurer på hva storesøster skal ha på seg i barnehagen i morgen?
Ops! Jeg glemte jo knappene. Og her er de. Storesøster har gått å hatt de i skattkista si i flere uker i påvente av denne Jordbærkjolen vi har snakket om......

Nyt varmen, dere som har den!

mandag 17. mai 2010

17 mai kjole

Gratulerer med dagen Norge!
17.mai kjole må man ha. I år ble det en arvekjole fra 60 tallet som fikk bli 17 mai kjolen. Med hvit og rød sløyfe og røde knapper ble den ordentlig rød, hvit og blå. Bildet over er etter, og bildet under er før.


Forsiden av sløyfa ble pyntet med noen heklede blåveis? fra en hekleduk kjøpt på loppis. Koselig lite prosjekt som jeg fikk gjort kvelden før. Tiden min går med til mye jobbsøking for øyeblikket og det blir nok ikke så mange og store prosjekter her før det er i boks. Hyggelig at mange følger med meg likevel, og at det stadig vekk dukker opp nye følgere og hyggelige kommentarer fra nye (og gamle) bloggere. Det setter jeg stor pris på! Ha en fin kveld!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails