Sider

onsdag 10. februar 2010

Ballongbukser og vest


Endelig fikk jeg til å sy med strikk i undertråden ;) Ser ut som det fungerer best på elastiske og tynne stoffer. Storesøster har fått ballongbukser og vest. Vesten er litt morsom. Tosidig med pippistoff på den ene siden og rødprikkete. Den lilla buksen prøvde vi i dag og den blir superdeilig i varmt vær, eller inne.
Stoffer fra Åhlens (Pippi), Panduro(rødprikkede) og Stoff og Stil (lilla).
Mønster fra Meedom modifisert. Vesten tegnet jeg selv.

mandag 8. februar 2010

Symaskinen min har fått en knekk .....

Den gamle gode symaskinen min syr bare bakover og trådspenningen på overtråden er "rar". Har fått en liten stopp i syingen, men fikk i går låne en symaskin som ikke brukes så mye av en vennine så nå kan jeg holde på igjen. Jippi! Holdt på å få skikkelig abstinenser..... Lurer på hva jeg skal gjøre med min maskin? Reparasjon, eller er den så gammel at den er klar for å gå av med pensjon?
Fra sykroken min ;) Har brukt overlocken litt men den kan faktisk ikke brukes til alt. Også har jeg en hel del jeg skal sy i strikk på eller sy med strikk for å rynke.... Prøver å få det til på den lånte maskinen men det er ikke helt lett. Virker som der er for liten plass til strikken i snellehuset for undertråden så den setter seg fast. Sukk! Prøver igjen i morgen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails