Sider

fredag 12. mars 2010

Fleecepute m applikasjon og duk

Nå er det vår, sola skinner og snart er det påske også! Lurer på om jeg pakker disse bort etter påske. Litt fargesterke kanskje? Vi får se. Fleeceputetrekket er sydd av fleeceteppe på salg fra Ikea og applikasjonen av putetrekk fra Fretex. Når råmaterialene er så billige kan man jo virkelig leke seg. Er usikker på om fleece er et egnet materiale til putetrekk. Det er jo så elastisk. Godt og mykt er det hvertfall ;)
Det ble en duk også som matcher putene. Den er spesialsydd til salongbordet med avrundede kanter. Ha en god og solfylt helg!

Stoffer -o lala!

Tok meg en tur til Lierbyen her om dagen for å kikke på bruktbutikken Godslageret og like ved fant jeg en fin stoffbutikk - Lille Stasjon! Da ble det innkjøp av tyne bomullsstoffer! Kanskje til et sengeteppe til storesøster?
Og litt i blå/grønnfarger til lillebror?
Fikk også et super søtt stoff fra en i barselgruppen min som også syr da jeg hadde vinkveld hos meg her om dagen. Gjett om jeg ble glad! ;)
Og snille mannen min hadde vært på Marimekko i Stockholm på jobbreise i 3 dager. Da han kom hjem fikk jeg disse knallfine stoffene. Da ble jeg glad da! ;)

Trallala!

onsdag 10. mars 2010

Min første lappepute!

Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og denne gangen ble det lappeteknikk. Litt vanskelig å få alle sømmene til å stemme men den har sin sjarm. Og for noen fantastiske farger! Den er også kun av gjenbruksmaterialer, sengesett, laken, og en gammel gardin. Redesign på sitt beste altså.

Jeg fant et herlig sengesett!

Har fått skaffet litt stoff. Blandt annet dette gøyale sengesettet fra Dale med navnet Harmoni. Klipper og planlegger. Spørs om det blir ferdig i kveld.

mandag 8. mars 2010

Havet er uendelig.......

...men desverre ikke ferien! Her er livebilde på Sommertunika til storesøster - et deilig bilde fra ferie. Nå er vi tilbake og jeg gleder meg til å sette i gang med nye syprosjekter. Trenger bare å gjøre noen innkjøp først!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails