Sider

mandag 15. mars 2010

Fleecejakke


Holder på med en fleecejakke i str 92/98. Den er ikke helt ferdig (gjenstår noen sømmer her og der/feste foret i hetten osv) men den ble jo så kul ;) Har sydt et skjørt i lommestoffet som passer til. Den har storesøster allerede på seg i barnehagen i dag! Mønsteret er i utganspunktet et anorakk mønster i form 2 fra Meedom. Har gjordt armene og midjemålet litt smalere og jakken ganske mye kortere i lengden. Det som begrenset lengden var størrelsen på glidelåsen som jeg ville ha til å gå helt fra topp til bunn. Den er 35 cm. Klipte nederkant uten sømmon fordi jeg ville ha ribb nederst men måtte i tillegg klippe av ca 8 cm. Men prøvde den på og det ser bra ut! Den er som en genser som er bra. Uten ribb kunne den godt ha vært 10 cm til, men da blir det jo en helt annen jakke.

Fleecen og ribben er fra Stoff og Stil og lommene en gammel Lindex kjole som jeg likte mønsteret veldig godt på. Er superfornøyd med denne! Et komfortabelt og anvendelig plagg med det lille ekstra!

3 kommentarer:

 1. Så fin jakke, ser skikkelig deilig ut!

  Og for noen stoffkupp du har gjort!! Er også mektig imponert over mannen din som kommer hjem med så fin stoff gave til deg:)

  SvarSlett
 2. Takk! Tror jakken blir supergod ;)

  Og ja mannen min er ganske snill! Også så fine stoffer han valgte ut ;)

  SvarSlett
 3. Hei Monica, hyggelig du la inn en kommentar til meg, så jeg fant den fine bloggen din:)
  Når det gjelder sømmen rundt smekkene, har jeg brukt en smal overlocksøm, hvorvidt det har noe å si, hvet jeg ikke helt, jeg tok den smale først og fremst for at det ble penest, men svingen er vanskelig, det er jo nesten umulig å svinge stoffet, mit tips er vel bare at du må liste den igjennom, uten for høy gass og med tolmodighet;)
  Bare spør hvis du lurer på noe mer, jeg legger deg til blogglisten min.
  Ha en strålende tirsdag!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails