Sider

onsdag 21. april 2010

Resultat av REDESIGN kurs - 2 "nye" kjoler!

I helga var jeg på REDESIGN kurs i regi av Bærum Husflidslag med Ingebjørg S Thoresen. Det var kjempegøy! Har lært masse, fått masse nye ideer og ikke minst masse tid til å sy. Morsomt å høre andres ideer og å lære hvordan løse sømproblem. Jeg tok med meg det jeg ikke turde å begynne å klippe i selv og ønsket å "gjøre noe" med.

Den grønne kjolen med rutete knapper var det masse plunder med. Har hevet livet ca 10 cm, sydd inn snitt for bedre passform under armene/byste, (da må jo selfølgelig kantebånd av, også på igjen), satt inn snor med sprekt rutestoff av en genser (kjøpt på fretex fordi jeg likte mønsteret),trekkt knapper i samme stoff og sydd på, klippet av den usynlige glidlåsen under armen (IIIIIIK! )som førte til at jeg måtte sy inn glidelåsen foran i en fold, så til slutt sy på foret ;)
Denne grønnturkise kjolen ble til av en slitt kjole og en tunika med voldsom A form og digre knapper. Tenkte å bruke knappene til noe på kjolen, men hvorfor ikke et armbånd i stedet? Da kan jeg jo bruke det til flere ting.

De andre på kurset lagde også kjoler og skjørt da det var "tema" for kurset. 2 stykker lagde skjørt av gammel bukse/shorts. Det har jeg også kjempelyst å prøve! Kommer etterhvert. Først må jeg bare hekle ferdig "toppen" på en kjole. En slags bikinioverdel som jeg tenker å sy fast i løst bølgende stoff , - som skal bli en vidundelig sommmerkjole. Visjonene er ihvertfall tilstede ;)

4 kommentarer:

 1. Så fine de ble! spesielt den nederste med flere farver.kjempefine!

  SvarSlett
 2. Takk! ;) Nå kan jeg bli invitert på fest! He,he!

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilige! Og begge kjolene sitter jo helt perkeft:)

  Gøy med kurs:)

  SvarSlett
 4. Takk Siri! Det beste, foruten om at jeg har 2 nye kjoler, er at jeg kan redesigne eller omsy andre ting også ;) Ja kurs er morro! Komme sammen med andre med samme interesse og glede er gøy!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails