Sider

onsdag 19. mai 2010

Jordbærkjole

Nå er det sommertemperaturer hos oss! I dag var ungene ute og lekte i vann i bare ingentingen. Herlig! Derfor ble det dagen da jeg fikk lyst å sy
Jordbærkjolen.
Har lenge tenkt på hvordan den skulle være og det var aldeles ikke slik den ble. Jordbærstoffet er fra loppis, rødt kantebånd og Tildabånd (som jeg egentlig ble veldig skuffet over fordi fargen på båndene i pakken er blårød og passer ikke til noe.... denne var minst rødfarge på), lommen og overdelen er en gammel genser og foret er billig rødt ribbestoff fra Stoff og Stil (skikkelig slaskete og egner seg heller ikke godt til noe). Derfor ble det en morsom kjole som jeg ikke er redd skal bli ødelagt. Lurer på hva storesøster skal ha på seg i barnehagen i morgen?
Ops! Jeg glemte jo knappene. Og her er de. Storesøster har gått å hatt de i skattkista si i flere uker i påvente av denne Jordbærkjolen vi har snakket om......

Nyt varmen, dere som har den!

4 kommentarer:

 1. Så söt! Jordgubbstyget var verkligen underbart och helrätt nu i sommar:) Blir sugen på solmogna jordgubbar med grädde när jag ser den och det är ju inget dåligt betyg!

  SvarSlett
 2. Herlig, mmmm nå fikk jeg lyst på jordbær også! Ha en inspirerende dag:)

  SvarSlett
 3. Takk dere! :) Jordbær er jo supergodt og hører med en deilig sommerdag!

  SvarSlett
 4. Det ble jo en nydelig kjole da! Ser ikke ut som noen barnehagekjole for meg, men med 2 gutter er jeg nok noe utrent på den fronten..

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails