Sider

torsdag 6. mai 2010

Ny kjole, til 3 års bursdag!

Natt til i dag ble denne kjolen til 3 års bursdag sydd ;) Morro fordi mammaen liker retro og 3 åringen har ikke lagt inn forbud mot alt som ikke er ROSA (som visse endre, les storesøster!).
Jeg hadde gått fri for glidelåser og ingen sybutikker åpne i natt rundt halv ett, så da ble det trykkknapper i stedet. Ville at den skulle være lett å ta på ( noen av kjolene til storesøster begynner å bli litt trange og det er ikke godt) derfor trykkknapper på skuldrene også. Stoffene er litt nytt (Stoff og Stil, Lille Stasjon) og litt gammelt( tynn, orange cordfløyelsskjorte fra loppemarked).
Tok utgangspunkt i en genser med pusekatttrykk som 3 åringen var veldig glad i og som nå er arvet av oss. Likner litt, ikke sant? ;)

6 kommentarer:

 1. Så utrolig fin. Du er har både form- og fargesans.

  SvarSlett
 2. Sunniva blir nok fornøyd, ;)) Når har du tid til å sove ? Kjempefin kjole forresten !!!

  SvarSlett
 3. Takk Turid! ;)

  Mamma: Sunniva kjente igjen pusekatten hvertfall. Gjenstår å se om hun vil bruke den ;) Man kan ikke sove bort summarnatta veit du, :) Joda kjenner jeg trenger den søvnen jeg kan få. Men altfor lite tid og altfor mye jeg vil gjøre.

  SvarSlett
 4. Åhh så fin!!! Känner igen det där...själv satt jag bara timmarna innan min lilla A:s kalas skulle börja igår och sydde en klänning till henne. Inte helt smart och sömn vet jag inte vad det är!!!

  SvarSlett
 5. Var inne på bloggen din Helena å så den nydelige kjolen! Har lyst å bestille det stoffet altså!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails