Sider

torsdag 16. september 2010

EPLA butikk i magen ;)

Jeg tenker på å starte EPLA butikk. Der har jeg lyst å selge barneklær av gjenbruksmaterialer, redesign og kombinasjon av gammelt og nytt og kanskje noe for voksne også etterhvert (vesker, putetrekk, fotoputetrekk, osv). Men lurer på hvordan det er å ha en butikk? Noen der ute som vil dele noen erfaringer? Jeg har jo ikke masse tid til å fylle på produkter hele tiden, men da ligger det jeg har tilgjengelig ute så mange får se det! Så gjenstår NAVN. Skal jeg velge BilleBoo - gøy barneklær navn, men det passer jo ikke helt til voksenprodukter? Evt skifte til Milch (som er kult, kort og mitt mellomnavn). Eller ha et navn for barneprodukter barn og et for voksenprodukter? Hmmmm.....

6 kommentarer:

 1. Go for it! Eplabutikk er bare kjempegøy, og veldig hyggelig :) Også trenger det ikke være stress i det hele tatt. Du lager jo flotte klær, så tenker at det blir mer tilgjengelig for alle :) Syntes det høres ut som en flott idè! Når det kommer til navn så vet jeg ikke. Synes begge navnene høres bra ut. Og synes i grunn Billeboo passer til voksenklær også jeg da :) Lykke til med butikkåpning!

  SvarSlett
 2. Spennende! Jeg er også på tankestadiet når det gjelder Epla butikk...

  Syns du skal behovlde BilleBoo jeg, stilig navn det.

  Og så er det jo en annen blogger som heter m.i.l.c.h shaum - kan jo være litt likt Milch, kanskje?!

  Lykke til:)

  SvarSlett
 3. Spennende. Tenker også på epla. Gøy om vi er flere, så kan vi dele litt erfaringer.

  SvarSlett
 4. Takk for kommentarer jenter! Det er gøy å høre at flere har en Epla butikk i magen, eller allerede har en butikk ;) Når jeg hører at det er bare gøy, får jeg jo hverfall lyst! Hmmm...

  SvarSlett
 5. Jeg syns Billeboo funker kjempefint. Det er skikkelig gøy å ha eplabutikk, og du fyller jo på når du selv vil. I starten var jeg veldig stressa når folk kjøpte raskere enn jeg klarte å produsere, men nå stresser jeg ikke med det mer, fordi det skal jo være gøy. For de som driver på dette på heltid er det jo helt andre ting man må fokusere på. Jeg vet det er mange tanker rundt akkurat dette, men jeg heier jo veldig på den røde tråden i butikken, ellers ser det raskt ut som et lite overskuddslager som selges. Lykke til i oppstartsfasen:)

  SvarSlett
 6. JA enig. Det bør være en rød tråd! Kanskje det bare blir barneklær og tilbehør til barn i glade farger... Kaptein Biff ser ut til å være en suksess hvertfall ;) Skikkelig kule heklerangler!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails