Sider

mandag 4. oktober 2010

Dukkesengetrekk, sukkertøykjole og retrobukse

Fikk lov å bruke mine fire dugnadstimer i barnehagen på søm ;) Så da ble det dukketrekk, dyner, puter og madrass i gjenbruksmaterialer. Miljøvennelig og bra. Kjempefornøyd med sømdugnadstimene som gikk unna i en fei. Nytt trekk til pute og dyne i (dukke)heimen ble det også ;) (De er ikke gjenbruk men fra Stoff og Stil og et kult kjøkkenhåndkle fra Ahlens.)

Holder på med verdens søteste sukertøykjole. Str 2 år , og til salgs.Kommer snart bilder!
Og en skikkelig retrobukse i gjenbruksstoffer i str 1 år (str 1 år skal passe fra 1-2 år, flere trykkknapper til å regulere med), 299,-

Jeg samler opp klær til salgs nå for å starte Epla butikk. Jeg har forhørt med med de om regler for egne eller andres mønster og er velkommen til å starte butikk. Det går litt sakte av den enkle grunn at jeg ikke har flust med tid til å sy. Men det kommer, det kommer!

Ha en fin uke!

3 kommentarer:

 1. He, he, godt å høre at en annen symamma også har brukt dugnadstimene i barnehgaen til å sy! Det har jeg også nemlig:) Men fint det da, det kommer jo alle barna til gode!

  Spennende med Epla butikk! Du lager så masse fint, så det skal nok gå bare bra:)

  SvarSlett
 2. Takk Siri! Setter stor pris på at de spurte,så gøy når man kan gjøre noe man virkelig liker og mange får nytte av det ;)

  Epla blir spennende. Vil sy opp retroinspirerte plagg for salg. ;)

  Ser du forebereder markedsdager. Det blir jo også veldig spennende ;)

  SvarSlett
 3. Så gøy at ungene i barnehagen kan få noe nytt og flott til dukkene :) Likte uglesengklærne kjempegodt - skikkelig søte!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails