Sider

søndag 28. mars 2010

Påskekjole

Nå er det snart påske og påskeferie! Vi skal nordover å besøke familie og det gleder vi oss til. Og når det er påske må man ha en påskekjole. Det synes hvertfall mamma, og hun får en fin mulighet til å sette seg ved symaskina ;)
Mønster: modifisert Meedom, har ikke funnet noe favorittmønster på kjole ennå....
Stoffer fra Lille Stasjon, Lier (orange med blomster), Stoff og Stil (brunt med blomster) og Fretex (gult). Måtte sy inn en glidelås i ryggen så den ikke skulle bli så trang å ta over hodet.
Også har jeg tjuvbegynt på påskeprosjekt. Hekle bestemor firkanter til et teppe. Foreløpig ensfarget siden det virket lettest. Har jo tenkt å bli ferdig en gang! Fant en kjempefin HOW TO KNIT GRANNY SQUARES hos Crochet Cabana. Og for ikke å glemme: Jeg har jo et apekatt hekleprosjekt på gang også ;)

6 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig blogg du har! Denna ska jag följa! Ha en fin måndag. /petra

  SvarSlett
 2. Hej..stødte lige tilfældigt på din blog. Sikke noget fint tøj du laver..er helt vildt med pippi vesten - den er for sød! Jeg følger dig fremover - God påske!

  SvarSlett
 3. Kjempefin kjole! Herlig fargeklatt, fint komponert. Flink du er som heklar! Det er ein sånn greie som eg gjerne skulle vore flink til, men innbiller meg at eg berre får stive skuldrar av...
  God påske!

  SvarSlett
 4. Selvfølgelig må man ha en påskekjole!
  Og med en så fin kjole, kan det godt være påske hele året;)

  Lurer litt på å lære meg å hekle, ja... Kanskje det blir påskens prosjekt for meg og. ( Trenger vel stengt tatt ikke flere prosjekter akkurat nå, men...)

  SvarSlett
 5. Takk for superhyggelige kommentarer! ;) Håper dere alle hadde en fin påske! Nye følgere er kjempegøy! Skal ta en runde å sjekke ut deres blogger også! ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails