Sider

torsdag 26. august 2010

Morro med danseskjørt

Storesøster er storfornøyd med det nye danseskjørtet! Hun skal helst ha det på HELE tiden! Dvs i regnvær og sol, natt og dag! Kikket på et kjøpt skjørt og tenkte så vanskelig kan det vel ikke være å sy et slikt selv. Og det var det ikke heller. Nå fikk jeg bruk for den fantastiske overlocken igjen. Jeg kan bruke den til å rynke stoffet! Da går det superfort å rynke de 3 remsene som etterpå syes sammen. Har allerede laget 3 stk og et til dokka ;) To stoffer fra loppis og et retrotrykk fra Stoff og Stil ;) Veldig fornøyd med å klare å "lure inn" det brun/hvit blomstrete stoffet.


Flere skuldervesker måtte det også bli, denne er til en god vennine! Takk for lånet av symaskinen! Den er laget av hennes kjærestes slitte dongeri (He, he). Ganske tøff! Måtte veie opp med litt hvitt med rosa blomster stoff inni for å få den feminine siden fram også! Fullstendig redesign/gjenbruk. GØY!

GOD HELG til alle bloggere og lesere!
Har akkurat rundet 20 følgere og er veldig fornøyd med det!
Morro at dere vil følge med hos meg!

6 kommentarer:

 1. Kor fiiiiint skjørt til ho som har bursdag snart, har du noe til baby ? Har 2 på jobb som venter hvert øyeblikk,hadde vært moro med noe fra BILLEBOO ;))

  SvarSlett
 2. Kjolen blev ju hellyckad!!! Jättefint med det brunvita tyget som bryter av fint mot de andra två mer lila nyanserna:) Väskan är precis sådär coolsöt som det ska vara!!

  SvarSlett
 3. Ja, bursdagsjenta gleder seg til bursdag! Vi skal ha barnehagebarnebursdag og i har hun har selv vært med å lage invitasjoner ;) Til baby har jeg myke sparkebukser ala redesign selebukse på reportoaret eller kan lage etter ønske ;)

  Helena:Takk søte du!:) I like "coolsöt" Blir spennende å se om mottakeren også liker den like godt.....

  SvarSlett
 4. Snyggaste och roligare kjol finns inte, förstår att hon är glad med det, det skulle jag oxå varit.

  SvarSlett
 5. Takk Aleisa! Det er morro når man skjønner hva disse søte barna våre liker. Har fulgt med hos deg, og du har mange fantastiske kreative kjoler!

  SvarSlett
 6. Åååå for ett fint skjørt :) Det hadde falt i smak hos Marihøna mi ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails