Sider

lørdag 28. august 2010

Jakke med jungelmønster!

Da var det lillebrors tur å få noe nytt. En jakke/anorakk med glidelås med jungelstoff utenpå og fleecestoff inni. Blir akkurat passe varmt til litt kjøligere høstdager framover. Mønsteret er modifisert fra Meedoms anorakkmønster. Har lagt til ribb i armene og nede, forkortet og smalnet den litt og lagt til glidelås. Har laget en fleecejakke tidligere til storesøster med samme utgangspunkt og synes dette mønsteret er bra! (i modifisert form)
Et problem bare. Hvis det er noen her som forstår problemstillingen så blir jeg kjempeglad for svar. Hvordan sy i foret så det blir pent? Tenker spesielt på nederkant mot ribben. Jeg sydde først på ribben, så glidelåsen i ytterstoffet +ribb, så innerstoffet i ribbkant/ytterstoff sømmen. Men kan det gjøres på en annen måte?

Forsatt GOD HELG alle sammen!


2 kommentarer:

  1. Supersöt jacka! Tror vi har lite lika smak faktiskt :).
    Du undrade över hur jag syr i foder. Jag hittar ingen mailadress till dig, men om du skickar ett mail till mig, så kan jag rita en bild med ett försök till beskrivning åt dig i vändande mail. Sov gott.

    SvarSlett
  2. Takk for utfyllende svar på mail og tegning! Jeg gleder meg til å prøve! Jeg digger ditt "Retrostuff" og det gir meg mye inspirasjon! ;) God kveld igjen!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails